Bez Lásky

Bez Lásky

Anotace: ...

Bez Lásky
nenapíšeš milostné básničky

Bez Lásky
nenamaluješ veselé obrázky

Bez lásky
Nenajdeš božské obláčky

Bez lásky
Nenapečeš božské koláčky

Bez lásky
přibývají škaredé vrásky

Už nedivím se těm
Co rozhodli se skočit
a svou samotu utišit

Je to jen můj vjem
Že to by se nemělo stávat
nesmíme se navzájem okrádat

Proto Vás nabádám všechny
Usmívejte se, vyjděte ven
Na své okolí a každý den

Rozdávejte moře lásky
Autor Totti10, 25.07.2014
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Rozina, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí