Subatomární

Subatomární

Anotace: synapse

Všichni vědí vesmír co je zač
pouze já ne
jde o to, jak na tah, kdo je hráč
co se stane

vždyť jej znám na pohmat nazpaměť
tam, pozpátku
koule hvězd lze v ose naklánět
jak na drátku

loutkařit s vesmírem ohromným
na zrníčku
písku - Zemi, vším krkolomným
umem z míčku

nicotného, v Mléčné dráze prd
čitelného
na totální výpadek jsem hrd
na zkrat mého

subatomárního synapware
v hemisférách
mozku, fifty-fifty, hraju fér
nemít pech v hrách

připojistil jsem si z černých děr
gravitací
k informacím z nich - reverzní směr
.. jsou v nich tací?
Autor Petbab, 30.07.2014
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí