ŽIJU?

ŽIJU?

Anotace: průlet bytím

Buší mi srdce, asi žiju
Srdcem vnímám, koho miluji?
Tělo mám, hlavu si podpírám
City mám, koho vnímám?
Zrak mi slouží, co vidím?
Krásu a vůní přírody?
Radost dětí?
Krásu a vůni, žen?
Moudrost stáří?
Nebo pouze sám sebe?
Autor Perseus, 01.08.2014
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí