Letecké neštěstí

Letecké neštěstí

Anotace: Ten muž padal, asi i doufal, byl pln nadějí, ale i ti padají. Nenašel lásku, vše...

Ten muž padal,
asi i doufal,
byl pln nadějí,
ale i ti padají.

Nenašel lásku,
vše na jednu sázku,
hledal přátelství,
našlo ho zoufalství.

Obě křídla ztratil,
letoun se hroutil,
ten muž je můj pilot,
ten muž je můj život.
Autor someone.else, 06.08.2014
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí