Zlu

Zlu

Anotace: úvodní báseň k Ledovým zahradám.

Šílená substance, držíš mě u sebe

Neschopen pochopit, já zírám na tebe

Neschopen pohybu, vidím tvé výtvory

a místo očí tvých jen prázdné otvory.

 

V srdci mém, hnilobo, rosteš si stále

Všechny tvé podoby bolesti dále

Mrzačí, ruinují, boří mé pilíře

Zlo, jsi tak mazané, až je to k nevíře.

 

Co je to za země, ze které pocházíš?

Co zbyde ze světů, kterými procházíš?

Kde jsi? Marně já tělo tvé hledám

a ty zas duši mou - já ti ji nedám.

 

Boj proti tobě je nelehký, dlouhý

Vítězství nad tebou jen moment pouhý

A pak zas všechno je tak, jak to bylo

O slovo hlásí se, co z tebe zbylo.

Autor Tulačka, 14.08.2014
Přečteno 592x
Tipy 7
Poslední tipující: Amiradi, Danger, Nevratný obal, Tanzania, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

boj ze zlem...málo kdo vyhraje...

24.12.2018 21:33:17 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí