Odpovědi chybí

Odpovědi chybí

Anotace: Pro co my všichni tady žijeme? Nad čím přemýšlíme, když pijeme? Má každý z nás...

Pro co my všichni tady žijeme?
Nad čím přemýšlíme, když pijeme?
Má každý z nás jeden cíl žití?
Nebo jednotlivec řídí své bytí?

Jsou všichni lidé ráno svěží?
Nebo někdo z nich vstává stěží?
Proč někteří říkají, že jsme totožní?
Když jeden září a druhý se znemožní?

Otázka za otázkou stále v hlavách tane,
ovšem odpověď z nich nikdo nedostane.
Všichni se stále na něco ptáme,
a když se zeptáte nás, neodpovídáme.
Autor someone.else, 20.08.2014
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabriela Green, Jort, WIRUS, Tinniel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

20.08.2014 21:47:47 | Tinniel

A já moc děkuji! :)

21.08.2014 00:05:25 | someone.else

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí