Deštník

Deštník

Anotace: Tak si pojďme podívat o přátelství, co je vlastně pravdivé poselství? Lidé jsou od...

Tak si pojďme podívat o přátelství,
co je vlastně pravdivé poselství?
Lidé jsou od sebe hroznou dálku,
každý na každého bere pálku,
a přesto je tu jeden okamžik,
kdy dva lidé vlezou pod deštník.

Tak celý život daleko od sebe stojíte,
pak zaprší a najednou se k sobě hodíte,
žijeme dlouhou dobu každý sám,
a v dešti velkými davy obdivován.
Je to přenádherná chvíle blízkosti,
když pod deštníkem stojí dvě bytosti.

Nikdo nechce vám pomoci,
a náhle jsou vaši důvěrníci,
je to snad pouhá lidská vypočítavost,
nebo v nás trocha vody probere lidskost?
Autor someone.else, 23.08.2014
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, A42, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí