Epitaf

Epitaf

Anotace: ......

Nedávejte hroby
napospas zrakům
když přátelé v nich ležíce
Klidu nemajíc
pro těsnost fraků
nemohou dýchat, dusíc se !
A na kameni
poslední báseň vyniká
vtesána přes mozoly kámošů…
Autor v.hercik, 02.09.2014
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí