Hledání

Hledání

Anotace: Věnováno všem co hledají.

srdce Tvé

ptáče

co vypadlo z hnízda a volá

 

po druhu

po lásce

jež neskrývá nic

a zhola

dává se cele

 

po lidství

co v touze

chce jít

 

vidět nádheru

od věků stvořenou

jež trvá

 

po dobru

co dává ti víc

nežli bere

 

po všem

co zvedá se výš

kde je nebe

 

kde skryt je ten 

co vnímá Tvou jedinečnost?

 

Tou hvězdu

v záplavě

miliard hvězd

 

jak cestu

ve spleti

tisíců cest

 

snad někde v dáli?

možná Ti blízko jest...

 

 

 

 

 

 

Autor Malá mořská víla, 02.09.2014
Přečteno 512x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Rozina, kudlankaW, Daniela, Jort, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jo, zvlastni obraty vilo. Hezky den. Marty

03.09.2014 07:03:14 | kudlankaW

děkuji Marty i Tobě.

03.09.2014 09:00:28 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí