Sám a sám

Sám a sám

Anotace: R. E. Byrd: Alone, Antarktida 1934

Kde jsem byl oněch deset minut
kdo mi je vzal?
čas mě vyplivl zpátky odjinud
nezván dál zval

přes displej mobilu, obrazec
- růžovou mříž
absurdnější nežli lov na klec
je říct ´švec´ když

písí je v úsporném režimu
v němž neměl být
odhadem asi za vteřinu..
admirál Byrd

zažil to taky, když sám a sám
pokusil se
hibernací řešit hlavolam
sfingy v Gize

kde jsem byl oněch šest set vteřin
(comp neselhal)
bdělostí sfinx Čas podnik dceřin
již nepřecpal
Autor Petbab, 11.09.2014
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, Amonasr, Jort, Frr, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí