Mý 1984

Mý 1984

Anotace: Tohle dílko je pro mě důležité.

Stolař spravuje ti chrup
prozření tu bude coby dup.
Pepa co vyšel z osmičky ti propustil doktora z práce
každý může ,,víš´´,pokrok nezastavíš,nač myšlením čas ztrácet.

Bratři topili knihami a filozofovali lopatou
obrázek-,,kosočtverece´´ o chlup lepší´,než celou holku nahatou..
Kdosi řekl ,,já bych jim ukázal´´ v hospodě
a stalo se to realitou,díky ,,přítelkyni náhodě´´

Musíš to mít rád
jinak budeš umírat.

Vrah-filozof má přednášku na univerzitě
pardon ve firmě jak se prodrat v životě.
Z hospod zní opilců vlastenecké zpívání
a politici znovu zavedli hromadné pohřbívání.
Autor 8Zdenek, 22.09.2014
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jort, WIRUS, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí