Malý

Malý

Anotace: velký třesk

Jedno jediné je utajení
ta zbylá jsou šumem konspiračním
na plytčinách oceány pění
v hlubinách ne, s režimem výtlačním

splašková potrubí utají smrad
veškerý spolehlivě technicky
divoká ufa stáj ustájí snad
na konci světa, Big Bang hektický

nebyl a nebude (Někdo to ví)
otázka kladena dítětem - proč?
byla a zůstane moudrá, soví
moudrost je v mlčení.. Komu jde oč?
Autor Petbab, 22.09.2014
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí