zapomínání

zapomínání

Anotace: bolí, když zapomínáš a vzpomínáš

vzpomeň si někdy na bolest

kterou jsi měla v očích a dala jsi jí pocítit

aby každý tušil, že dnes jsi Ty raněná

že dnes Ty potřebuješ zachránit a spasit

 

řekni, toužíš ještě někdy?

Ty, ptej se sama sebe na své nitro

ano, teď už vím, že ano,psssst

neodporuj, dnes, dnes ne.

 

šeptáš a mé uši posouchají každé Tvé slovo

jako by nás někdo mohl právě teď slyšet

šeptáš a slova dávají smysl

nechci se více ptát

Autor jurij, 01.10.2014
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí