Tmavá

Tmavá

Anotace: tmavá

Tma už snědla poslední paprsek, na kterém jsi stál. 
Jestli pták zpívá, to už není znát.
Křičíš z plných plic, jako bych ti duši bral. 
Stejně oba víme, že už není o co stát. 
 
A jestli stále vidíš barvy
jsi jeden z těch šťastnějších,
protože většina z nás má mouchy na očích.
Autor Sunmaker, 03.10.2014
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí