Mchnčt Bhv

Mchnčt Bhv

Anotace: -------------------------------

Mechaničtí bohové
skřípající svými
nekonečně fungujícími
klouby
ze slitiny kovu
zajímavého složení

Bohové pradávna
plní mechaniky
šroubů a matic
syčící páry
spalující
při každém kroku
vše co je slabé

Uvnitř každého z nich
bzučící srdce
celého organismu
tepajicí
infinitivně
bezchybně
pravidelně

V jejich
továrnách
tvořili organismy
současnosti
s představivostí
někdy
až silně bizarní

I výrobna
lidského masa
a orgánů
jela naplno
stejně jako
oddělení démonizace
lidské mysli

Mechaničtí bohové
se strojenými úsměvy
tvořili vždy
pro vlastní potěchu
kreatury
s maniakálními
sklony
Autor Taylor Nash, 22.10.2014
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí