Hvězdám

Hvězdám

Anotace: Jednou takhle ve spacáku, na zakázaném místě usínal a koukal na hvězdy...

Až mě vezmete mezi sebe,
do široké daleké země,
budu štěstím bez sebe bloudit.

Až mě necháte poznat nebe
a podstaty pozřít sémě,
to budu ze začátku loudit.

Nebudu moct mít málo,
nebo nic,
či cítit smutek.

Budu mít moc nad vámi
a nad tím co se mi zdálo.
Schopný uskutečnit dobrý skutek.
Autor SPETR, 24.10.2014
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí