Homo Debilis

Homo Debilis

Anotace: "I cry because people are stupid and that makes me sad." -Sheldon Cooper

Na cestě životem
platit jsem ochoten
za smrt.
Přes všechny nemoci,
není mi pomoci,
vždyť nejhorší nemocí
je nesmrtelnost.

Na tomto světě,
na této planetě,
v tomto století,
je jisté prokletí.

Radši než hledat lék na nesmrtelnost,
měli by jsme hledat lék na blbost.
Na tu lidskou-
jedinečnou vyjímečnou.

Vždyť nejdebilnější ze všech zvířat
je člověk.
Jen ten dokáže sám sebe týrat
pro pár stovek.

Pro mě za mě,
co chcete si dělejte
a na můj názor (na svět)
mně se neptejte.
(Nechtěli by jste slyšet co vám řeknu)
Autor lukassnajdr, 20.11.2014
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky popsaná revolta :-)

23.11.2014 17:03:33 | hledač

Díky moc:)

23.11.2014 19:19:24 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí