Degustace myšlenek

Degustace myšlenek

Anotace: ......

Na obzoru
se rýsuje změna názoru
buďme proto na pozoru !

Odevšad slyšíme lásku
lásku dávat....
Obloukem se vyhni opaku
Byť ti půjdou
mravokárci po fraku

Oni nepijí jednoročního vína z krabice
Debužírují si
minimálně Myslivce !
...a že kouká !

To jsou ovšem
slova do pranice
Někdo moc pije
a někdo píše....
Někdo jen opisuje
myšlenky z minulého století
a pití...
to jest „Prokletí !“

Citáty z Cyrana
mi potvrzují dráma...
už Vrchlický pil....

a v té chvíli Cyrano umírá
Autor v.hercik, 27.11.2014
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí