Začátek

Začátek

Anotace: Osoba podle potřeby mění jména, a prázdná místnost je má scéna. Co udělá běžné...

Osoba podle potřeby mění jména,
a prázdná místnost je má scéna.
Co udělá běžné lidi šťastné,
mojí duši i mysl navždy zhasne.

Znenadání je tady jiný směr,
a mě čeká hodně velkých změn.
Věta, co kdysi znamenala svět,
je teď slov bez smyslu změť.

Nenašla jsem štěstí a jdu dál,
tehdy si s mými vlasy vítr hrál.
Nyní jsem se ocitla v bezvládí,
a všanc dávám mu dávám své mládí.

Člověk, co hledá a nenachází,
osoba které vím, co schází.
Je to láska a úcta k sobě samému,
svěřil vlasy větru příliš hravému.
Autor someone.else, 14.12.2014
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítr umí být pěkně veselý holič...

15.12.2014 17:38:24 | enigman

Jojo, nevadí mi se nechat rozcuchat, ale co je moc, to je zkrátka moc :)

15.12.2014 20:58:50 | someone.else

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí