Tma neublíží

Tma neublíží

Anotace: Prostor, jež nabízí možnosti.Ideální je tma v místnosti.

Prostor, jež nabízí možnosti.

Ideální je tma v místnosti.

Pro lidi bez fantazie je tu realita, 

A pro mě tma, jedna velká absurdita.

 

Místo, kde tvoříš naprosto vše,

Jako když Fénix vstane z popele. 

Nejsou zde pravidla ani hmota,

Klubko, co člověk v hlavě motá.

 

Nevidíte nic a právě proto vše, 

Slyšíte jen tikot hodin slepě.

Cokoliv si zamanete, může být vaše.

Protože to vy tvarujete jejich tváře.

 

Obličeje, které vás mohou dusit, 

Nebo mohou jen myšlenky trousit.

Také vás mohou po tváři pohladit, 

A k přesladkému spánku uložit.

 

 

 

Autor someone.else, 21.12.2014
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: adaj, Frr, enigman, knihomolka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to místo,kde můžeš tvořit naprosto vše,co chceš.

21.12.2014 21:50:52 | adaj

Jo, to zní asi líp :) Díky

21.12.2014 23:00:06 | someone.else

prostor je zařízení které má zamezit věcem aby se nalézaly na jednom místě...

21.12.2014 09:52:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí