Štěstí na prodej

Štěstí na prodej

Anotace: Jedna veselejší

Až se bude štěstí kupovat,
budu ho na ulici prodávat.
Cenovky z něj slupovat
a unaveně postávat.

Za 9,90 kus,
na všechny budu se mile tvářit,
radit těm, co postrádají vkus,
ve vlastním potu se vařit.

Budu se pořád smát,
i když mi bude špatně,
a lidé se budou ptát,
jak to, že zvládám to tak zdatně.

Až bude štěstí na prodej,
já si ho nekoupím,
ale budu ho prodávat
lidem, kteří štěstí potřebují.
Autor tučňák007, 22.12.2014
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Křemen, SmallGeorge, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí v e-shopech na prodej
i v temných ulicích habaděj.

Kupujících celé stovky,
ale šťastných?
Sotva hrstka,
na dně Eiffelovky.

Pěkné téma.

22.12.2014 18:02:23 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí