Den štědrých duší

Den štědrých duší

Anotace: ......

Nevypouštím z úst moudra žádná
spíše sračky
toto píši plačky
Je Štědrý den
a já smutním, osamělý !
Paradoxně
na Ježíšovo narození vzpomínám na ty,
co tu již nejsou
Přitom den je vlahý ...
Autor v.hercik, 24.12.2014
Přečteno 356x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí