Mariáš

Mariáš

Anotace: ...karty vědí vše..

Červený,zelený,žaludy,kule
nehraj jen mariáš
rozdej si a vnímej
jaký nosíš plášť

barva rudých srdcí
lásku věrnou sešle
zelený list dmoucí
uvolní plod mušle

plody zralých žaludů
hlídá v esu belzebub
cesty plné nezdarů
kule rozetnou bludný kruh

červený,zelený,kule,žaludy
vědí o nás vše
ukáží kudy tudy
od startu až do konce
Autor vodnař, 05.01.2015
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí