Smysl

Smysl

Anotace: života:"

 

 

Utopený výňatek

smrtiplné cesty

ti plave v hlavě

jako kachna na špagátu,

 

tvoje jsoucno

se zapletlo do drátů

vysokého napětí

(a trpaslíčci

ti v kýblech

nesou kartáč na smetí).

 

Jde to s tebou od desíti k pěti!

 

Loučím se,

snad zase jednou budu moci

prosit směti."

 

 

Autor Putovatel, 08.01.2015
Přečteno 444x
Tipy 15
Poslední tipující: Akrij8, Manni3, MARKO, Frr, Jort, Olex, jitoush, AndreaM, Amonasr, knihomolka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí