Chcem mat Rumburakov plást

Chcem mat Rumburakov plást

Anotace: Nemám rada svoje sentimentálne chvílky, vtedy neviem čo so sebou a kam sa skryt. Hlavou mi...

Nemám rada svoje sentimentálne chvílky,
vtedy neviem čo so sebou a kam sa skryt.
Hlavou mi prelezá milion myšlienok a nejde ich zastavit.
Cítim sa slabá a stratená ked máš predomnou tajomstvá.
Nepotrebná ako posledná kocka lega ktorá nikam nesedí.
Ubíjajúce ked vieš čo by si chcel,a ako žiť a že málo k tomu
treba,si tak blízko ale nemôžeš sa načiahnut,len stát, čakať
a nechat sa prežierať časom.
Ako v počítačovej hre,keď ideš stále odznova a míňajú sa ti životy,
prechádzaš ten istý level dokola,lebo ti padajú na hlavu tehly ale veríš
že ho prejdeš raz celý,s úsmevom a bombičkou plnou životov vo vačku.
O to zúfalejšie ti pripadá bytie,ked si uvedomíš ako sme tu krátko,kolko,
vlastne ani nevieme.
Chcela by som žit bez strachu,odkopávat spadnuté stromy malíčkom,usmiata
bežat ruka v ruke s niekým kto sa nebojí žiť.
Autor magnet-ka, 09.01.2015
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě na Literu! 8) pěkné uvedení se..

09.01.2015 19:15:15 | Lioness

tak dakujem,napísane na pár tahov z rýchlika,s myslienkou na konkretneho cloveka píse pero samé.

10.01.2015 15:12:31 | magnet-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí