Tango

Tango

Anotace: Život?? No to bude tanec...;)

Udělám jen jeden krok
á dva tři čtyři (z)pět

jsem tam, kde byl jsem naposled

sem tam jsem tam, sem tam jsem jinde
kdepak budu napřesrok?
možná tady
budu stále přešlapovat na místě

krok sun krok

ten tanec mi jde
tančím ho již řadu let

jako blbec...z Xeenemünde

s životem si nevím rady
toužím umět, moci, smět
raději snad zemřít hlady
než jen trapně poskakovat

tančit Tango
sem tam Quickstep

vím, že nepůjde to hned
pirueta, sem tam skok

kroky znám
a když to vyjde

život bude Ginger
a já budu tančit jako Fred..

Autor Manni3, 11.01.2015
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Petbab, Lůca, Amonasr, Frr, Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Líbí se mi ten příměr....zvládnout krokové variace a ještě umět
vést tanečnici,jak se na dobrého tanečníka sluší a patří,to není jen tak,
ale prý když se chce.....Ji.

12.01.2015 20:34:36 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí