Tam,kde...

Tam,kde...

Anotace: ..dobro a zlo...

Tam,kde dobra vklad
tam v pokladu je nitro
tam,kde nasycené zloby hlad
tam zatemění osvítí jitro

tam,kde zamračení střídá smích
a luna hlídá zvěrokruh
srdce taje láskou v polibcích
a neopouští v dráze kruh

tam,kde temný plášť
nad dobrem vlaje
tam pomluvy zášť
hlavní roli hraje

tam,kde jasná mysl
slzy utírá
tam nemá smysl
dál slova prostírat
Autor vodnař, 14.01.2015
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí