Mé myšlenky, motýlové

Mé myšlenky, motýlové

Anotace: vířilo se mi hlavou...

Myšlenky mé, vy motýlové
z květu na květ přelétáte, pospícháte
nasbírat barev; zase bude zima
Autor jiřička, 26.01.2015
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí