Tropical paradise

Tropical paradise

Anotace: Vyplnat cas tisícom vecí. To nás snad baví. Klameme si. Dostat par po hube,to je nám...

Vyplnat cas tisícom vecí.
To nás snad baví.
Klameme si.
Dostat par po hube,to je nám treba.
Viacej nez hladnému mastného chleba.
Silní a rozhodní v pracovných témach.
V láske a vo vztahoch,hotová fraska.
S obavou v ociach, co iní cakajú,
skrývame seba.
Keď duša trasie sa po teplom slove
mrzne a premrza dobrovolne.
Zbadala cestičku a cíti svoj smer
tabulka Tropical svieti jak cieľ.
Autor magnet-ka, 26.01.2015
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, enigman, VEDz RVAHEs, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správné řešení téměř neřešitelné situace ... OK

26.01.2015 21:46:52 | VEDz RVAHEs

nekdy i jediné.vidina tropického cíle drží zmrznutou duši žít..

27.01.2015 12:34:22 | magnet-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí