Loutka

Loutka

Anotace: na špagátku

Jako loutka na špagátku
říkám ne a ne a ne
nesmlouvavě, bez dodatku
mezi hosty nezvané

zařazen jsem byl a budu
dokud nevyřvu si hlas
podél silnic na ostudu
postaví mě - vem ho ďas!

život visí na špagátku
řekni ano, ano, pak
řeknu ne v naprostém zmatku
zase všechno naopak

nezařazen nikde, vlezlý
do beztíže, s cedulí
na prsou, mám být proč skleslý
ano, ne, mě přepůlí

v černé díře na špagátku
nač si budu příště hrát?
copak bylo na začátku
- ano nebo ne-selhat?
Autor Petbab, 02.02.2015
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Květka Š., jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí