Životní bytí

Životní bytí

Anotace: Býváme na tomto světě a sami nevíme proč?

Jeden den a jeden svět,
když je ti pět nebo stopět.
Žijem pouze jednou teď.
píši si roky zpověď.

Den dlouhý jako noc,
já volám o pomoc.
Život jako voda běží,
v hlavě mi to celé leží.

Do prázdna dolů padám,
Odpověď dlouho hledám.
Proč my jsme na světě?
Láska v nás nekvete.

Silné pouta máme v srdci,
jako v lese když vyjí vlci.
Přežít to tu musíme,
trápit se však nesmíme.

Těžký uděl toto žití,
není nad dobré bytí.
Autor Michaeles, 05.02.2015
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka, Bufik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí