Spím

Spím

Anotace: usínám

proč zrada,

proč teď,

když z hradby

zůstala jen zeď.

 

Tak to bolí,

tak moc slábnu,

ruce vadnou,

chce se mi spát.

 

Je správný čas odejít,

už se nevrátit?

Chci najít hlas tam,

kde se nemluví.

 

Už spím...

a jestli se probudím,

snad zítra...

zkusím to zas.

 

 

Autor greenus, 11.02.2015
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: srozumeni, bogen, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí