Včera, Dnes a Zajtra

Včera, Dnes a Zajtra

Anotace: Slová Včerajšok, dnešok a zajtrajšok vnímajte skôr knižne:) je to môj prvý náznak básne tak nebudte krutí:)

Včera si bola pri mne,
ležali sme spolu v tráve.
Sledovali hviezdy,
a smiali sa pri káve.

Dnes si bola doma,
Nechcela si nikde.
Ja som sa ti stále vtieral
a čo z toho vznikne?

Zajtra si bola vzdialená
vraj so mnou niet o čom.
Ja som doma plakal,
stal sa paroháčom.

Po čase som šťastný.
plný života!
A teba sužuje
zaslúžená ničota.

Ja ti to neprajem,
ba priam naopak.
No poučila si sa?
Snáď že je to tak...
Autor T.i.a.W.A.u, 25.02.2015
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: IronDodo, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebudem kritický, ale objektívny pekná

26.02.2015 09:28:45 | IronDodo

Ďakujem:)

27.02.2015 21:46:07 | T.i.a.W.A.u

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí