Nenávisť

Nenávisť

Anotace: Motivácia.

Nenávisť je ľudská slabosť,
je to choroba.
Pocit čo ťa v slabej chvíľke
ľahko odrovná.

Nenávisť ti nepomáha,
ba priam naopak!
Dokáže ťa len zneistiť.
Vážne! Je to tak!

Ak však nechceš v živote byť
Tuctový "niekto"
Dokáž všetkým na vôkol
že ty, hráš vždy čisto.

Túto hru však nedokáže
hrať človek každý.
Ty dokáž že vieš byť silný
ustaň dni v daždi!

Pomôže to nie len tebe,
no aj tvojmu okoliu.
Pochopia že ty si niekto!
a máš vôľu sokoliu.
Autor T.i.a.W.A.u, 27.02.2015
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla vůle je největší možná síla člověka..vítej na Literu :)

27.02.2015 18:12:43 | Lioness

To je pravda:) vdaka:)

27.02.2015 18:24:22 | T.i.a.W.A.u

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí