Navigace Galaxií

Navigace Galaxií

Anotace: .....

Teď, když byla teorie velkého třesku vyvrácena
nemůže být žádné „TEĎ!“
Svět, který tekl jako řeka pořád
Zpochybnil to „Koperník“
po něm i před ním, kdejaký neřád !
Nejde jen o Zemi, o celé Galaxie
kde jsou Marťani
a kde lidé - „Zmije“
Šest dní Bohu trvalo
a lidem celé generace
postavit soukolí Světa
A dále ?
„Jsme bez navigace!“
Dále jen po svých a otevřít SRDCE !
Autor v.hercik, 03.03.2015
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí