Žití

Žití

Anotace: ...od nádechu k výdechu..

Od nádechu k výdechu
začínáme žít
ve scénáři bez spěchu
zažnout knotu svit

od nádechu k výdechu
od zrození k věčnosti
pláčem daným ve smíchu
plujem loďkou ke štěstí

od nádechu k výdechu
hledej svoje poslání
klíč k zámku příběhu
kód i zadání

od nádechu k výdechu
osud ti značí
směr tance na mechu
i kam duše tvá kráčí
Autor vodnař, 13.03.2015
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: A42, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od nádechu k výdechu
jako hejno myší
ženeme se ve spěchu
smrt je stále bližší

13.03.2015 23:02:16 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí