Otazníky

Otazníky

Tázati se nutnost není
chceš-li žíti v pokoji
silnější je prý však člověk
jenž se pravdy nebojí

Já se táži vždy a všude
silný tedy budu dost
nedovedu ale říci
že to dělám pro radost

To že stále uvažuji
vnímám jako slabost svoji
honím se jen za stíny
otazníky vratkými

Stačilo by chtít míň chtít
a pokorou si zdobit dny
pít a dál si nepřipouštět
jak je ten svět ohyzdný
Autor Giuseppe_Lumík, 27.03.2015
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně! Dobře napsané.
To mám taky. Lidi nemaj rádi šťouravé otázky a všemožně to vracej. Lež zakrývá slabosti. Uspokojivých odpovědí se stejně nedobereš.

26.04.2015 04:15:31 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí