Už jsem tam byl

Už jsem tam byl

Anotace: Pokud vás napadne po přečtení otázka Co dál ? je vše v pořádku

Chtěl bych toho napsat ještě hodně a svobodně
Chtěl bych napsat pravdu kterou mám vytetovanou v srdi

 

Kde brát slova pro spiritualitu metafyziky
ani čtyři rozměry nestačí
Svět který nezná mezníky
člověk v člověku je jinačí

 

Procházíme sami sebou bez těla je to brnkačka
naše vhledy do nekonečné současnosti
jsou příjemná houpačka
a houpat se můžeme v citech do sytosti

 

Procházíme vším a všemi
schopni splynout a zůstat svůj
Všechno něco však dává mi
kojí můj hlad a radí – nezastavuj

 

Nedá se stát když tolik krásna mohu navštívit
cítím jak rostu a přestávám se divit
že ve mně je mech lišejník a bodláčí
když projdu spirálou jsem hned zase jinačí

 

Jsem láska ke všemu co pominulo
jsem vzpomínka na všechny miliardy lidí
jsem s nimi a cizí tu nebylo
vše vlastní a jedno je kdo to první vidí

 

Vždyť je to tu pořád na věky věků
a tak objevujeme sami sebe i ty druhé
Je krásné umět  ztrácet bez breku
pro ostatní co chodí kruhem

 

Bohatší každým pohybem máš pořád co rozdávat
stačí se jen dívat a místo nápovědy splývat
Vezmi si ze mě vše co potřebuješ
vždyť mě ve spánku navštíví fluidum Nelituješ

 

Je krásné nelitovat o co všechno jsem přišel
a kolik jsem toho musel naběhat
vždyť není čas a tak mohu zas plnit svůj úděl
splývat a být bohatší a bohatší abych mohl dávat.

 

Mikro a Makro svět se spojily vše je na dosah
cestování je myšlenka co hladí a krmí obsah

tvé duše a těla ...

Autor VEDz RVAHEs, 08.04.2015
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: Althia, Jeněcovevzduchukrásného, Malá mořská víla, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, silné.

19.04.2015 14:17:59 | Jeněcovevzduchukrásného

To co cítím je ještě mnohem bohatší než tato báseň. To přijde. Díky.

09.05.2015 16:33:33 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí