Zmena

Zmena

Anotace: polarity

Tak ako Golfský prúd aj drift sa zbláznil
stočil sa na sever, odkiaľ bol prišiel
raz a navždy som si to s ním vyjasnil
nastal čas odrovnať polárne klišé

s magnetickým pólom spriahnem sa tajne
vydal sa na juh až sa za ním práši
čo sa má stať, to sa obvykle stane
a ak nie, nebudem prvýkrát v kaši

improvizácií po samé uši
iba čo poriešim náhodný výber
prezradiť z toho viac, čo mám na duši
nemienim, interview namiešam z výhier
Autor Petbab, 08.04.2015
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí