Jinde

Jinde

Anotace: tajemství

Ve vlastním vesmíru ztracená
rybaří pod vodní hladinou
vzpomínkami posedlá
s tváří téměř nevinou.

Kdo je ten člověk v zrcadle?
a koho se vlastně ptá?
vídá světla v žihadlech
a s hvězdami se zná.

Když úsměv ztratil svojí váhu
v míru zbraň si přebíjí
očekává Boží zprávu
pachuť krve, hostijí.

S nahou duší obplouvá svět
u hladiny nezkrotná
u dna pouze mokrý květ
stejně hloupá , nicotná.
Autor VanessaInBloom, 09.04.2015
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí