Bláznem zůstal

Bláznem zůstal

Anotace: ......

Ten, kdo ztrácí
nefláká se v práci
hlavu sklání
bez vyzvání
i při onanování...

Přítel blázna je sám bláznem
i korunovaným volem
s voletem...

Brontosaurus i dinosaurus
nebyli bratři
jak se patří,
ale bratranci z druhého kolene
z maminčiny strany...

Plýtváme tady časem
časem se to ukáže
na výplatní pásce

Co je v sázce?
Nerozumím otázce!
Další pán na holení...
Autor v.hercik, 25.04.2015
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí