Keks and roll

Keks and roll

Anotace: .....

Když vchází svítání,
měsíc za mraky ukrývá lásku
sám sebe se ptáš
co to znamená a na čem záleží?
Ani trochu viny a zklamání
jsi v jejích černých očích nespatřil
...a do pažby píšeš další zářez
Těch důvodů je víc
a je to zajímavý
jako báseň bez názvu
Po probuzení jsi bílý jako stěna
a kde je vina?
Když prášek na spaní nezabral...
Autor v.hercik, 28.04.2015
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí