Všichni jsme jen voda

Všichni jsme jen voda

Anotace: Všichni jsme jen voda, jeden v davu leží, druhý vlastní strouhou běží, třetí sám se...

Všichni jsme jen voda,
jeden v davu leží,
druhý vlastní strouhou běží,
třetí sám se lidu prodá.

Síly velké jsou tu znova,
pevní bratři drtí kámen,
na záchranu hasí oheň,
pak pohlíží na nás shora.

Spojení vždy sílu dodá,
jádro stejné,
forma cizí,
všichni jsme jen voda.
Autor vojta s, 28.04.2015
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí