Kolabs

Kolabs

Anotace: O naší krásný planetě...

Nedotknutelná Země v pažích ohně
tváří se zdrceně v lidském náručí
mírumilovně klesá k pokloně
vítr jí vyrývá vrásky do tváří.

Od pramene řeky slzí
moře válku prohrává
ozáření vzduchem voní
mysl dětí šílená.


Co jsme to provedli Zemi a na ní?
naše cudná sestra slábne a upadá
zvíře zvířeti se klaní
ďáblova tvář jemně dojatá.

Uprostřed města v železné kleci
budí se Chaos z říše snů
ospalou slupku pokouší svléci
ukončí lidem přešťastných dnů?
Autor VanessaInBloom, 07.05.2015
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolaps už v názvu :-(

07.05.2015 19:48:55 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí