Ač smůlu máš...

Ač smůlu máš...

Anotace: Spencerova stanca na slova: SMŮLA TANEC KŘÍDLO KRYSA SKŘIVÁNEK.(Schéma: AB AB BC BC C.)

 

 

Ač smůlu máš, tak nevěš smutně křídla,
tanec Ti radost z žití vrátí zpět,
duše Tvá, co se v nevíře krys zhlídla,
skřivánka trylky zas naučí se hned.
Ať mládenec jsi či stříbrovlasý kmet,
neztrácej víru ve šťastnou budoucnost,
stáří, to není jen souhrn prošlých let,
leč cesta srdce a dobrá zkušenost,
tak usmívej se a zpívej pro radost!

Autor Kozoroh 1, 15.05.2015
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí