Logika

Logika

Anotace: logiky

Je vyšší stupeň logiky
v tej ľudskej zívajú diery
ak strieľajú i motyky
tak kto sú tí kanonieri?

logických pyramíd raster
zostavili sme tým zhora
zo šachovníc štvorcov záster
dovtípia sa, čo za tvora

z prachu spiekla čierna diera
logiky, po škole stokrát
napíšeš - op nie je zviera
krasopis môžeš si dopriať

stoprvýkrát píšem - zver je
kedykoľvek sa mu zachce
logicky - kto vie, ten berie
úspešný logik nejachce

povie im z mosta do prosta
čo sa naučil raz navždy
na seba nech sa tí zlostia
čo na mňa dajú, smiech dráždi

je ešte exo-logika
tam prestáva to byť smiešne
po vetre sa neociká
ten kto vie kam fúka.. vieš, nie?
Autor Petbab, 26.05.2015
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí