Dáte mi za pravdu?

Dáte mi za pravdu?

Anotace: A kolik? citát Ivan Kraus

Peníze hýbou jen Zemí
jinde nikoliv, jsou směšné
člověk sám sobě se tlemí
když oběživo oběžné

v obnosech vlivným srovnává
do latě těm vyvoleným
rovnic a nerovnic soustava
neřeší výsledek rčením

- Dáte mi za pravdu? Kolik?
zahradníkem kozla činí
pozdě bycha honí logik
v předpeklí géniové líní

hlavou do zdí buší četnou
peníze zde platí za směť
dialog s chátrou majetnou
navázat nelze, z kvór planet
Autor Petbab, 30.05.2015
Přečteno 587x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí