Jak to skončí?

Jak to skončí?

Anotace: Asi tak, jak přeurčila Matka příroda

Drsná je kůra Stromu poznání –
asi jsem zbloudil v labyrintu svého mozku,
zoufale vyhlížím světlo a svítání,
po svíčce hořící stéká líně kapka vosku.

Stéká líně a na dotek pálí,
plamínek neklidný zkracuje můj čas,
v mlhovinách krabích se mé touhy topí
a erupce sluneční lámou mi vaz…

Až scvrkne se Vesmír do momentu Smrti
- mám už začít se bát ?
Vše náhle utichne a skončí …..
Nebo vše začne ? Chci sám sebe se ptát.
Autor Ladaro, 08.06.2015
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, adaj, marek400
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí