Soutěživý

Soutěživý

Anotace: vesmír

Soutěživý vesmír vidí dál
za horizont událostí z pih
hvězdnatýho nebe, vystřídal
písek hřiště a poznání hřích

najednou ctností je notnou
bez níž blahobyt se hroutí
andělé závistí žloutnou
u všech ´a přece se kroutí´

vesmír je konkurent věčný
oligarchové jste k ďasu
váš žraločí chrup, spíš mléčný
v srovnání se zubem času

prý je chloubou infověku
úsměv jako kráter prázdný
měsíční, je křovím mléku
stejně teče bradou z dásní

vychcálek vesmír dál vidí
VIP-Alenku v říši divů
nikterak se nedopídí
proč jde nahá přes kopřivu

do dimenzí snadných zisků
někde holou zabít ježka
mít svou poušť v tom moři písku
nemít dost, není věc těžká

soutěživý vesmír není váš
pod kůži mu nelze vlézt tím spíš
před ufy svá ega neschováš
lide bláhový - nespí, když spíš
Autor Petbab, 16.06.2015
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí