SLYŠÍŠ TEN ŠUM

SLYŠÍŠ TEN ŠUM

Anotace: šššššš..

Jak se metro šine po své stopě
Jak se díváš z okna
Jak volně se cítím
Jak si o tebe máma dělá starost
Jak nevnímáš to, kde jsi
A proč zde jsi
Slyšíš ten šum
Jak v dály ten chlapec myslí na tu, kterou miluje
Jak trpasličí mužíci se ti promenáduji okolo nohou a ty je přesto nevidíš
Jak hrozně moc chtějí být všichni šťastný, až se z toho vzduchem line jakýsi šum.
Autor mršinka, 20.06.2015
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí